[wxqc] Data not uploading

Eleanor Linkkila elinkkila at yahoo.com
Wed Dec 3 15:37:44 CST 2008


I have a Davis Vantage Pro 2 and use Virtual Weater software.  The software is up to date.  I rarely had problems until we went to the cwop.aprs.net and have had problems off and on since we went to that.  I believe 23 is what I am supposedly to be using.
 
Thanks, Eleanor L., CW7448


--- On Wed, 12/3/08, James Dudley <jamesb.dudley at yahoo.com> wrote:

From: James Dudley <jamesb.dudley at yahoo.com>
Subject: Re: [wxqc] Data not uploading
To: "Discussion of weather data quality issues" <wxqc at lists.gladstonefamily.net>
Date: Wednesday, December 3, 2008, 12:53 PM


Eleanor,

What type of station do you have?  What software are you running and are you on dial up or other internet? I have a Davis running on Weatherlink 8.2 and I send my data using port 14580 which is the default for this set up. I don't know much about other software types and their respective port configuration however. Good luck.

Jim Dudley
CW2553 
Hanford Ca



_______________________________________________
wxqc mailing list
Post messages to wxqc at lists.gladstonefamily.net
To unsubcribe or change delivery options, please go to:
http://server.gladstonefamily.net/mailman/listinfo/wxqc
To search the archives:
http://www.google.com/coop/cse?cx=008314629403309390388%3Aknlfnptih9u

The contents of this message are the responsibility of the author.


      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://server.gladstonefamily.net/pipermail/wxqc/attachments/20081203/e9ccd336/attachment.html>


More information about the wxqc mailing list